luni, 18 ianuarie 2010

Raspuns la ultimul post

Ce imi raspuns primesc la ultimul post de la autorul miraculoasei poezii moderniste.FABULOS.

"delphy spunea...

raspuns pentru domnisoara Sah Mat. Nu vreau sa fiu in ochii tai ca un fel de aparator al diavolului insa revolta ta nu are logica. Din punctul meu de vedere nu ai dreptate. Daca l-ai fi citit cu atentie pe Ion Creanga ai fi descoperit ca, cel mai mare povestitor pe care l-a dat Romania in istoria sa, a scris, culmea, doua povesti cu o tenta pornografica mai mult decat vizibila. Cele doua povesti se intituleaza, in caz de nu ai apucat inca sa afli acest lucru, ”Ionica cel prost” si....pune-ti mana la ochi”, ”Povestea Pulei”. Stiu, pare greu de crezut pentru tine care esti o fata atat de bine ”educata” sa afli ca I. Creanga nu se ridica la standardele tale. Da cum naiba de se ridica la standardele unei intregi tari, a unei intregi tagme de profesori si a unor intregi generatii de elevi? Nu imi mai ramane decat sa trag concluzia, care imi ofera mie sansa de a face o mutare demna de numele blogului tau, Sah Mat: ”Esti o proasta!”. Pune naibii mana si mai citeste literatura sau.. nu mai citi nimic ca sa nu afli adevarul: cum ca lumea e facuta dintr-o combinatie de pula si pizda. Tu ramai la ce ti-au spus parintii inca de cand ai inceput sa ganguresti: Mami...pe tine te-a adus barza. Mai bine i-a si invata pentru Bacalaureat. Nu se stie...daca iti pica cumva Ion Creanga?"




Da ce om destept esti tu.TU daca vrei sa scrii poezii, chiar si moderniste, foloseste SIMBOLURI pt. cuvinte ca: PULA PIZDA sau LABA.Nu stiu daca este atat de indicat pentru un elev sa afle de cate ori profu` lui se masturbeaza pe zi.Sau de cate ori linge o pizda sau de cate ori se imbata si "omoara" ingeri pe la Metro.Esti jenant.Daca ai terminat o facultate crezi ca esti mai superior ca mine? sau te face mai destept?in cazul tau am vazut ca e invers.Te-a tampit facultatea...
P.S.:Daca imi cade la bac Ion Creanga promit ca am sa te sun pe tine sa vii sa-mi scrii pe foaie "povestea pulii" si a gaurii negre de la tine din cap.

4 comentarii:

  1. Sa o luam in ordine si usor. In primul rand nu eu sunt autorul versurilor. Sunt doar un simplu cititor care am remarcat comentariul tau si mi s-a parut deplasat. Ca sa nu existe confuzie, eu nu sunt profesor de meserie, nu sunt detinatorul blogului unde apare ”miraculoasa poezie modernista” si nu sunt autorul ei. Sper ca am lamurit aceasta problema. Sunt doar o persoana care agreeaza acest gen de poezie. In privinta elevilor acestui profesor nu pot spune decat atat: sa nu citeasca ce scrie domnu daca se simt zgariati la inteligenta sau cred ca prin lecturarea acestor poezii educatia lor va fi drastic pusa in pericol. Mai mult chiar ai sa vezi ca pe blog exista un avertisment referitor la varsta celor care intra pe el. Cei sub 18 ani intra pe riscul lor. Apropo...tu ai 18 ani? Deci.....fiecare face ce vrea cu viata lui si .....oricate argumente ai incerca tu sa-mi servesti nu cred ca bietii elevi sunt atat de inocenti incat cuvintele pula, pizda, laba sau limbi in pizda sunt atat de necunoscute pentru ei. Eu cred ca marea majoritate sunt deja experti iar vocabularul lor abunda de astfel de cuvinte. Sper sa-ti cada I. Creanga la bac. E simplu si usor de lecturat. Multa bafta! Lasa ca atunci cand ai sa cresti si tu mai mare ai sa descoperi ca acest cuvant pula, transformat in obiect palpabil iti va aduce placeri nebanuite si o sa-ti schimbi parerea despre asa zisele obscenitati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai uitat sa te treci anonim domnule Cretu ;)...Ai acelasi nick si la commentariul in care m-ai injurat si aici unde vrei sa te dai bine.
    1) Am chiar 19 ani
    2) Stiu si eu ca o pula poate aduce placeri mari unei femei.
    3) La bac n-o sa-mi cada "Povestea pulii"
    4) Si elevii se fut si profesorii se fut si toata lumea se masturbeaza, dar nu le pun in fraze in care rimeaza bine si sa vine cu pretentia ca e ARTA.Sunt PROFESORI de limba romana care spun ca ce scrii tu e o prostie curata.Iar tu esti abia la inceput de cariera, nu te compara cu cei care au un doctorat in domeniu...
    Ps:ma gandeam ca esti mai inteligent

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am uitat sa trec anonim. Am lasat acelasi nick din simplul motiv ca eu chiar nu sunt domnul Cretu. Nu inteleg de unde ai tras aceasta concluzie. Sunt doar un simplu cititor al blogului sau si imi place cum scrie, atata tot. Parerile legate de comentariile tale sunt doar ale mele si nu au legatura cu acest domn Cretu. Ceea ce scrie acest domn Cretu eu nu o consider arta, o consider pur si simplu o forma de exprimare care ar putea ca la un moment dat sa fie considerata arta. Acum insa lumea inca se mai rusineaza cand vine vorba de pula, pizda sau masturbare, la fel cum faci si tu. Admiti ca pula e buna dar nu admiti ca acest cuvant sa fie folosit in orice circumstante sau imprejurari. Eu sunt altfel si m-am regasit in ceea ce scrie acest domn Cretu. Probabil ca mai sunt si altii ca mine care ii apreciza scrisul domnului Cretu. Critica e constructiva si atata timp cat exista critici inseamna ca ai starnit cuiva interesul. Ma bucur insa ca admiti faptul ca fututul nu dauneaza grav sanatatii, bineinteles sa fie facut in conditii de igiena. Ma bucur ca admiti ca pula iti aduce placeri. Esti pe drumul cel bun. poate intr-o zi o sa admiti si faptul ca aceste placeri pot fi spuse pe nume direct, fara ocolisuri si transpuse in arta. Daca in pictura nudurile au reusit sa se impuna in arta sper ca si in proza, poezie sa se impuna mai devreme sau mai tarziu, dincolo de reticentele tale. Pana atunci, spor la futut!

    RăspundețiȘtergere

Vreau comentarii lipsite de injuraturi si pitipongeli.