marți, 1 septembrie 2009

De ce iubim barbatii?


Nici eu nu stiu de ce.Cateodata sunt nefolositori, sunt in plus, alteori in minus.Probabil ne place atunci cand ne mint ca a fost la meci cu baietii, ca toate mesajele de amor de pe telefonul lui, trimise alteia, are nume de Gheorghe, ca perna ta are miros de levantica si tu nu te dai niciodata cu un astfel de parfum.Mda.Barbatii sunt buni atunci cand toate prietenele tale au iubiti sau se marita.E ideal.Poti sa-ti intemeiezi o familie, ca daca nu e un barbat nu poti face mostenitori.Cand locuiesti cu el ai ocupatie, ai cu cine te certa atunci cand garaie ca porcu` sau cand se pisa pe colacul de la wc unde tu stai cu poponeata ca n-ai cuc.E misto cand in ziua lui de salariu` il duci la mall si-i zici sa-si cumpere o bluza , o ceva, si pleci de acolo numai cu pantofi cu toc si lenjerie intima.E misto cand ii vezi mutra stricata atunci cand iti gusta din sarmalele tale obosite.Ce delicios este sa gusti dintr-un astfel de moment cand el nu iti poate reprosa nimic pentru ca te iubeste sau mai rau ca stie ca doarme la ma-sa daca maraie.E asa de frumos cand ii dai masina intr-un copac si el nu zice nimic pentru ca te iubeste.
De multe ori ma gandesc de ce iubesc barbatii si de multe ori nu stiu ce raspuns sa-mi dau si totusi nu pot trai fara ei.Ciudat!

Un comentariu:

  1. Lasa-ma fata...ce iubire...astea is povesti de adormit copii...barbatii is niste perversi care nu stiu sa iubeasca,sa pretuiasca o femeie.
    Sa iti dau un exemplu:dak un prieten de al iubitului tau vine la el si ii spune k tu esti o fata usuratica normal k o sa il creada k ce naiba doar e prietenul lui si ii vrea binele si nu se gandeste nici o secunda k acel prieten e invidios pe relatia voastra si nu vrea decat sa se culce k tine.
    Sau nu ai sa vezi prea multi barbati care sa renunte la o seara de bere k prietenii doar k sa stea cu tine...mda cam astia sunt barbatii...oare chiar merita sa ii iubim???...nu prea cred:|:|:|

    RăspundețiȘtergere

Vreau comentarii lipsite de injuraturi si pitipongeli.